Valborg

Idag är det Valborg och istället för att stå ute i regnat hundra mil hemmifrån och kolla på en stor eld så stannar vi hemma och bara är som vanligt.
Japp, så tråkiga är vi.

Idag gick Björn halvdag på kursen så vi passade på att träna tillsammans!
Jätte roligt då vi inte har den möjligheten annars. Det händer ytterst sällan men är väldigt trevligt när det väl sker. Killed some ass and legs today!
Testade på raka marklyft med hantlar idag för första gången och jag tror det gick rätt bra. Just i det rummet där som har lite hantlar (alltså inte i frivilter rummet) så har dom bara en liten spegel. Så jag kunde inte tyvärr inte kolla in tekniken men jag fick grym kontakt med hamstring så jag är nöjd.

Sedan tog vi en fika på stan och klockan två var vi på dagis och hämtade Nellie.
Annars har vi bara tagit det lugnt. Imorgon är det röd dag vilket betyder att Björn är hemma så då ska vi väl passa på att städa och tvätta lite och mysa en massa såklart!Sol och värme

Idag har det varit sån där sommarvärme igen! Underbart tycker jag. Synd bara att det ska bli lite kyligare igen..

Idag har vi varit ganska produktiva.
Lämnade monstret på dagis, cyklade ner till stan och drog direkt till Meddo och solade lite, råkade dock sola lite för länge märkte jag nu på kvällen, hehe..
Sedan gymmade jag och björn tillsammans innan vi stack iväg för utvecklingssamtal på Nellie's dagis. Allting var jätte bra och alla var nöjda. Hon sköter sig jätte bra där och är alltid glad och skrattar.

Sedan åkte vi iväg och handlade lite med Mamma. Behövde köpa blöjor och sånt till dagis.
För länge, länge sedan..

Fanns det en person bakom denna blogg som brukade uppdatera varje dag. Men så händer det ibland att det bara tar stopp. Och så går det några veckor/månader innan hon kommer tillbaka. Men here i am, once again.

Jag tänker inte ens försöka komma ihåg allt som har hänt sedan sist jag skrev men kortfattat så slutade jag skriva mitt i min praktik på Lapserums gård. Så där var blev jag kvar i 3 veckor innan jag vinkade hej då. Vi har varit på födelsefest hon Emelie, en utav mina bästa vänner väntar barn, vi har varit på marknad och jag har sprungit på möten på AF, gymmat och hämtat/lämnat Nellie från dagis.

Och så ser dagarna ut just nu.
Förövrigt så börjar sommarvädret smyga sig på och idag har vi haft runt 20grader men milda vindar.
Jag har varit på möte på AF, gymmat och sedan har jag varit föbi psykiatrin. Ska ringa dom i morgon och förhoppningsvis få komma i kontakt med någon psykolog eller liknande.

Imorgon ska vi på utvecklingssamtal på Nellies dagis. Det känns verkligen lustigt. Man är så van vid att det är man själv som ska på sådant och nu helt plötsligt så är det MITT barn som jag ska på möte om. Känns verkligen sjukt!

Får väl ta och bjuda på en bunt med bilder!RSS 2.0